Wednesday, March 26, 2014

gelinlik şal modelleri nasıl yapılır

Merhaba sevgili web sitesi takipçilerimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün gelinlik şal modelleri nasıl yapılır makalesini sunmaya karar verdik.

Gelinliğe uygun duvak seçimi , kusursuz bir gelin görüntüsünü yakalamak için önemli bir  aksesuar seçimi. Örnek modeller üzerinden gelinliğe uygun duvak çeşitlerini inceleyelim:)


gelinlik sal modelleri nasil yapilir 1






Uzun tül ve kenarı dantel aplike duvak türü en çok tercih edilen duvaklardan. Özellikle sade gelinlik modellerinden duvak kenarında kullanılan dantel aplikeler gelinliğe şıklık katıyor. Sırt dekoltesinin vurgulandığı gelinlik modellerinde uzun duvak yerine daha kısa duvaklar tercih edilmeli.



gelinlik sal modelleri nasil yapilir 2






Uzun duvağa serpiştirilen süsleme malzemeleri, lazer kesim kumaşlar da 2014 gelinlik duvaklarında pek popüler. Modern gelinliklerde dantel yerine özgün kesim aplikeler, işlemeler tercih edilebilir. 






gelinlik sal modelleri nasil yapilir 3



gelinlik sal modelleri nasil yapilir 4






Minik taç duvaklar çeşitli yorumlarla Helenistik Gelinlik Modelleri, Vintage Gelinlik Modelleri, Retro Gelinlik Modelleri, Prenses Gelinlik Modelleri gibi birçok gelinlikle kullanılıyor. Yeni moda minik duvaklar fotoğraf çekimleri için çok ideal. Ayrıca gelinlerin düğün seramonisi sonrasında rahat etmelerini sağlayacaktır.



gelinlik sal modelleri nasil yapilir 5






gelinlik sal modelleri nasil yapilir 6






Mini tül duvaklar en çok modern kesimleriyle kısa gelinliklere ve Vintage gelinlik modellerine yakışmakta. Plaj Düğünü, Tekne Düğünü ve Kır Düğünü için de ideal duvak seçeneklerinden





gelinlik sal modelleri nasil yapilir 7






Özellikle Deniz kızı modeller ile gelinlikte fazla detayın olduğu tasarımlarla tercih edilen uzun tül duvaklar sade bir şıklık sunuyor. Otel düğünü, Tarihi  Mekan düğünü gibi büyük salonlu düğün mekanları için uzun duvaklar tercih edilebilir. 



gelinlik sal modelleri nasil yapilir 8






gelinlik sal modelleri nasil yapilir 9






Uzun duvak istemeyen gelin adayları sade gelinlik modellerinde kenarı dantel aplike işlemeli kısa ve yuvarlak duvaklar tercih edebilir. Hem rahat, hem zarif bu duvak modeli tüm düğün boyunca duvağını çıkarmak istemeyen gelinler için ideal. 







gelinlik sal modelleri nasil yapilir 10






Sırt dekoltesi ve işlemeli gelinliklerle birlikte çok sade, kısa ve tül duvaklar şıklığınızı tamamlayabilir. Duvak gelin görüntüsünü yaratan önemli bir aksesuar. Gelinliğiniz ne kadar gösterişli olursa olsun kısa duvak fazla kaçmayacaktır:)



gelinlik sal modelleri nasil yapilir 11




Bu yazi ile alakali daha cok yazi bulabileceginiz faydali bir sayfa : anlatımlı üçgen şal örnekleri

No comments:

Post a Comment